Száguldj szerdán is a szerencse nyergében! Játssz Kincsem+ TUTI-t és vágd zsebre az akár 300 millió forint nyereményt!

2018. 02. 21 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Flag Fen (11) – Diway (4) – Kayenne (6) – Ommoy (5) – Arvios (8)

Flag Fen (11) jól futott legutóbb, ezen a távon pedig még jobb teljesítményt várhatunk tőle, mert garantálható a gyorsabb tempó. Remek végsebességgel rendelkezik, ami ezúttal a győzelemhez is hozzásegítheti.

Diway (4) január 16-án nagy súllyal, 66,5kg-al lett előkelő második. Több, mint egy hónapja nem lépett pályára, erre a versenyre készült, jó formának örvend. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Kayenne (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, ha valamivel szerencsésebb, a győzelmet is megszerezhette volna. Az 1600 méteres táv és a szintetikus pálya is kedvez neki, így újra a frontba várható.

Ommoy (5) kitűnő kondícióban várja pályafutása első nagy hendikepjét. Nem futott még ehhez hasonló mamut mezőnyben, de minden bizonnyal ezen a szinten is megállja majd a helyét.

Arvios (8) balszerencsés versenyek után lép pályára szerdán, legutóbb csak az utolsó 150 méteren talált magának utat. A ló topformában van, akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!