Kedden is ügess velünk a milliókért! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 02. 20 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny távja 2850 méter, de az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak, a mezőny pedig tizennyolc indulót számlál. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bauloise Haufor (10) – Venosc de Minel (17) – Agora du Goutier (1) – Verdi de Tillard (6) – Baraka de Bellou (9)

Bauloise Haufor (10) erősebb mezőnyben új egyéni rekordot ügetett. Télen már három sikert gyűjtött, ebben a versenyben pedig minden adott, hogy az elsőséget is megszerezze.

Venosc de Minel (17) legutóbb térhátrányól indulva is nagyszerű formát igazolt, de egyébként is mindig lehet rá számítani. Bauloise Haufor-t (10) nehéz lesz utolérni, de mindent megtesznek majd ennek érdekében.

Agora du Goutier (1) kancatársai ellen jól mozgott a február 8-i versenynapon. Ezúttal az erősebbik nem is képviseli magát, ettől függetlenül zavartalan futam esetén szerezhet egy jobb helyezést.

Verdi de Tillard (6) remekül alkalmazkodott  Cagnes-sur-Mer és Chateubriant pályájához is. A formája továbbra is kifogástalan, bár kedden a győzelemre kevés esélye van, de a nyerő kombinációba mindenképp odaérhet.

Baraka de Bellou (9) szerencsétlen galoppját követően korrekt formával tért vissza. Vélhetően annál valamivel többet tudhat, ezt novemberben már bizonyította. Kedden a helyezésekért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!