Új hét, új kezdet, új lehetőség arra, hogy akár 300 millió forinttal legyél gazdagabb! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 02. 19 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn újfent Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves mén és herélt kéri a fogadók figyelmét. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, a létszám pedig kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dudu du Noyer (13) – D’Artagnan France (15) – Dexter des Baux (12) – Ubimajor Bi (9) – Ultras Grif (10)

Dudu du Noyer (13) látványos sikert aratott január végén. Az utolsó ötszáz méteren rendkívül erős volt, ez pedig a valamivel hosszabb távon mellette szólhat. Zavartalan verseny esetén mindenképpen dobogóra várható.

D’Artagnan France (15) rövidebb távon fantasztikus formát igazolt. Korábban hosszúban is tett már le az asztalra, így nem kell aggódni a táv emelkedése miatt. Fizikai állapota kifogástalan, minden esélye megvan a végső győzelemre is.

Dexter des Baux (12) kiváló harmadik helyezést szerzett Jean-Michel Bazire lova, Desperado mögött. A külföldi riválisok nyilvánvalóan nehezítik a helyzetét, ennek ellenére csalódás lenne, ha nem játszana főszerepet.

Ubimajor Bi (9) tudását tekintve a társaság egyik legjobbjának tűnik, ugyanakkor Franciaországban még nem sikerült nyernie. Ha hétfőn zavartalan lesz a versenye, ez akár meg is változhat, győzhet is.

Ultras Grif (10) utolsó futásával maradéktalanul elégedettek lehetünk, hiszen új egyéni rekordot ügetett. A hosszabb táv sem okozhat neki problémát, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!