A vasárnapi pihenés már csak 300 + 300 millió forinttal lehet kellemesebb! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2018.02.18 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenynek maximális létszámú mezőny, azaz tizennyolc hétéves és idősebb versenyló vág neki, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Seibella Park (12) – King Sir Kir (11) – This Is It (4) – Diamond (6) – Valfleury (13)

Seibella Park (12) nagyszerű teljesítményt nyújt a téli-meetingen, legutóbb győzhetett volna, ha korábban utat talál a befutóban. A verseny nem vett ki belőle sokat, vasárnap ebben a mezőnyben az első három között kell végeznie.

King Sir Kir (11) január 25-i győzelme meglepetés volt. A ló azóta is topformában van, vasárnap jó esélye van a duplázásra.

This Is It (4) jó formában van, de a 2700 méteres táv nem tartozik a kedvencei közé. Várásra fogják hajtani, ha sikerül jól beosztani az erejét, az első öt között végezhet.

Diamond (6)-t várásra fogják hajtani vasárnap, bízva abban, hogy zavartalan alakul a versenye. A ló nagyszerű kondícióban van és a felkészítése is jól sikerült, így a főszereplők egyike lehet.

Valfleury (13) szép győzelmet aratott január 22-én, amatőrhajtójával a sulkyban. Vasárnap nehezebb feladat vár rám, mivel a mezőny sokkal jobb lovakból áll, de jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!