Eljött végre a péntek! Lazíts és nyerj akár 300 millió forintot! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 02. 16 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét rutinos versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Boss du Meleuc (15) – Tony Gio (17) – Cirrus Atout (8) – Bingo d’Attaque (3) – Cathy A Quira (6)

Boss du Meleuc (15) szép győzelmet aratott január végén ugyanezen a pályán és távon. Ismét térhátrányból vág neki a futamnak, de jó formában van és patkolatlanul fog futni. A győzelmet is megszerezheti.

Tony Gio (17) tizedik helyen végzett a Prix d’ Amerique-ben. Némi pihenő után újra Cagnes-sur-Mer-ben fog futni és kifejezetten kedveli ezt a pályát. Matthieu Abrivard lesz a partnere, aki már ismeri a lovat. Pénteken a győzelemért fognak küzdeni.

Cirrus Atout (8) utolsó futása csalódás volt, balszerencse vezetett a diszkvalifikációjához. A ló remek kondiban várja a pénteki Kincsem+ futamot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Bingo d’Attaque (3) legutóbb azért ugrott, mert verseny közben két patkóját is elveszítette. Ha nincs ez a balszerencse, a dobogón végzett volna. Célszerű őt a legjobb számán elbírálni, mert a képességei alapján az első öt között a helye.

Cathy A Quira (6) párizsi tizedik helyezése csalódás volt, bár azt előre lehetett tudni, hogy a 11-es startpozícióhoz jókora szerencse kellett volna az eredményes szerepléshez. Pénteken sokkal kedvezőbb feltételek mellett lép pályára, ráadásul topformában van. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!