Csütörtökön sulkyba pattanunk! Tarts velünk, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 02. 15 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhét rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ble du Gers (9) – Aufor de Mire (16) – Ungaro d’Eva (12) – Vasco Flower (10) – Auch (4)

Ble du Gers (9) megérdemelt sikert aratott január 20-án, majd ezt követően február elején is nyerhetett volna, ha hajtója nem indítja korán a támadást. A ló továbbra is nagyszerű formában van, jó futást várunk tőle.

Aufor de Mire (16) január 28-i szereplése nem mérvadó, mert balszerencsés versenye volt. Munkában jól dolgozik, a feltételek pedig tökéletesek számára. Idomárja a három lova közül tőle várja a legjobb teljesítményt.

Ungaro d’Eva (12) legutóbbi negyedik helyezése nem rossz eredmény, mivel a 2100 méter kissé rövid számára. Sokkal frissebben áll majd starthoz, mint januárban, így csütörtökön minden adott az eredményes szerepléséhez.

Vasco Flower (10) fantasztikusan mozgott a cagnes-sur-mer-i befutóegyenesben. Nagyon jó formában van, korábban a téli-meetingeken nem nagyon tudták kiaknázni a benne lévő potenciált. A reggeli tréningek során kitűnően teljesít, ezért csütörtökön ismét beleszólhat az első öt helyezés sorséba.

Auch (4) nagyon stabilan teljesít a téli hónapokban. A 2100 méteres táv jobban fekszik neki, de az utolsó futásából kiindulva csütörtökön is számolni kell vele. Várásra lesz hajtva, pénzdíjas helyért küzd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!