Kedden is tovább ügetnek a lovak a milliókért! Ma is vedd meg a TUTI szelvényedet és nyerd meg az akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 02. 13 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny távja ma is 2100 méter, a mezőny pedig maximális létszámú, azaz tizennyolc hét- és nyolcéves mén és herélt méri össze erejét. Ma is izgalmas versenynek ígérkezik, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Andiamo de Monchel (1) – M.T.Joinville (12) – Rodin (4) – As des Jacquets (3) – Panoramic (8)

Andiamo de Monchel (1) erősebb mezőnyben futott legutóbb és nem is okozott csalódást. Csütörtökön kapta a záró munkáját, ahol meggyőzően mozgott. Patkolatlanul indul és a táv is kedvező számára, jó futást várhatunk tőle.

M.T.Joinville (12) december végén ugyanezen a távon impozáns győzelmet aratott, majd januárban hosszú távon is helyezve volt. Legutóbb nem volt zavartalan a versenye és a második sor most sem szól mellette, ettől függetlenül bízhatunk eredménye szereplésében.

Rodin (4) nagyszerű formának örvend és kedden a távval sem lehet semmi problémája. Kedvezne neki egy gyors verseny, a teljesítménye alapján csalódás lenne ha kedden nem az első öt hely valamelyikén végezne.

As des Jacquets (3) decemberi holland sikerei után Párizsban is megmutatta, hogy kitűnő formában van. Fizikai állapota tökéletes, legutóbb új egyéni rekordot ügetett. Ha nem lesz gondja a rövidebb távval, ismét az élmezőnyben végezhet.

Panoramic (8) már elsőre kifejezetten jól mozgott, ötödik helyével elégedettek lehetünk. Reggelente remek formát mutat, kedden pedig további javulását várhatjuk. Kimondottan jó esélyt képvisel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.dalatravet.se

Olvass tovább!