Már megint hétfő van? Tedd szebbé a napodat akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 02. 12 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn ismét Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen maximális mezőny áll starthoz, tizennyolc hét- és nyolcéves kanca kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Olympia Gold (2) – Roberta Zack (8) – Brihana (4) – Ballerina Bella (14) – Thorn Bird (12)

Olympia Gold (2) második futására már kiválóan mozgott, ráadásul tréningben további javulást mutatott. Hajtója személye is mellette szól, hiszen jól ismeri a pályát. Hétfőn a győzelemért küzd.

Roberta Zack (8)-en januárban látszott a több, mint két hónapos kihagyás. Ennek ellenére magabiztosan várja a startot, mert ebben a társaságban jó esélye van. A külső startszám ellenére is az élmezőnyben van a helye.

Brihana (4) megérdemelt sikert aratott január végén. A rövidebb távon még erősebb lehet, nem mellesleg patkolatlanul fog indulni és a startszáma is fantasztikus. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ballerina Bella (14) évjárat társai ellen kis híján győzni tudott. A formája továbbra is kifogástalan, de a második sor okozhat kellemetlenségeket.

Thorn Bird (12) első futása alkalmával kitűnő harmadik helyet szerzett. Jó formában várja a megmérettetést, remélhetőleg gyors verseny lesz. Nyerő kombinációba várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!