A vasárnap délutáni pihenés mellé jól jön egy Kincsem+ TUTI és akár 300 + 300 millió forint nyeremény! Játssz és nyerj ma is!

2018. 02. 11 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ TUTI-nak. Az ügetőverseny távja 2100 méter, a startnál pedig a legjobb talpon lévő európai ügetők várják, hogy összemérjék gyorsaságukat. Nagyon kedvező lesz a mezőny, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Propulsion (4) – Bold Eagle (8) – Belina Josselyn (3) – Traders (1) – Briac Dark (12)

Propulsion (4) megnyerhette volna a Prix d’Amérique-t, csalódás volt, hogy nem jött össze a hőn áhított siker. Ezúttal a 2100 méter miatt akár könnyebb feladat elé is nézhetne, de Bold Eagle-t (8) sohasem szabad lebecsülni.

Bold Eagle (8) remek formában van, viszont a startszámok sorsolásánál elpártolt tőle Fortuna. Még nem lehet tudni, milyen taktikával fogják hajtani, de a győzelemért fog küzdeni.

Belina Josselyn (3) sikeresen kipihente a Prix d’Amérique fáradalmait, sőt, jobb formában van, mint januárban volt. Vasárnap mindenképpen kalkulálni kell vele.

Traders (1) fantasztikus teljesítményt nyújtott a téli-meetingen és most is remek formában van. Az 1-es startszám nagyon kielégítő, bízhatunk eredményes szereplésében.

Briac Dark (12) fantasztikusan mozgott a Prix d’Amérique befutójában, nagyszerű ötödik helyezést ért el. Könnyű munkákkal készült a vasárnapi Group 1-es futamra, esélyeit növeli, hogy Belina Josselyn (3) mögül vág neki a versenynek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!