A szombat sem telhet el Kincsem+ TUTI nélkül! Tedd próbára ma is a szerencsédet és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 02. 10 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas versenynek ígérkezik, ráadásul kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bel Avis (6) – Afghan Barbes (2) – Attacus (4) – Avenir de Blay (7) – Treasure Kronos (9)

Bel Avis (6) legutóbbi győzelme óta erre a versenyre készült. A szombati futam mezőnye nagyon jó lovakból tevődik össze, de így is az első helyért fog csatázni.

Afghan Barbes (2) legutóbb ismét vereséget szenvedett, de mindent megtett a győzelem reményében. A ló optimális formában van és a táv is fekszik neki. Szombaton minden bizonnyal a dobogón fog végezni.

Attacus (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott január 4-én és most is remek formában van. Szombaton erős mezőnyben áll starthoz, de az első sorból indulva jó esélye van az első három hely valamelyikére.

Avenir de Blay (7) nem tartozik már a fiatal lovak közé, de még most is remek versenyeket fut. Legutóbb a második sorból indulva lett pénzdíjas hetedik, szombaton pedig sokkal jobb helyzetből várja a startot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Treasure Kronos (9)-t nem szabad utolsó futása alapján leírni, ugyanis a ló remek formában van, ahogy azt január közepén is bizonyította. Szombaton kedvező feltételek mellett várja a startot, az esélyesek közé tartozik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!