Végre péntek van! Tedd még kellemesebbé a pihenést akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 02. 09 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dulcinee Vrie (13) – Beautiful Elde (18) – Coyote Sly (8) – Davina du Capre (12) – Big Boss (17)

Dulcinee Vrie (13) a hónap végén megrendezésre kerülő Ötévesek nagydíjára készül. Jó képességű kanca, pénteken várásra hajtva eredményes szereplést várunk tőle.

Beautiful Elde (18) tavaly betegséggel bajlódott, hosszabb időre volt szüksége, hogy ismét formába lendüljön. Nagyon jó időeredményre képes ezen a pályán, ezért pénteken minden bizonnyal az első öt között fog végezni.

Coyote Sly (8) egy jó képességekkel megáldott ló, aki a frontban szeret ügetni. Nincs olyan formában, mint tavaly nyáron volt, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Davina du Capre (12) december 31-én futott legutóbb, jobb lenne, ha egy verseny lenne a lábaiban. Jó képességű kanca, jó futást várunk tőle.

Big Boss (17) utolsó futása nem mérvadó, balszerencsés versenyt futott január 4-én. Pénteken patkolatlanul lép pályára és Matthieu Abrivard lesz a partnere, így jó esélye van az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!