Csütörtökön se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz ma is és nyerd meg az akár 300 millió forintot!

2018. 02. 08 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen hétéves és idősebb kancák csapnak össze, a mezőny tizenhat indulót számlál. Kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blue Story (13) – Seibella Park (1) – Trinity Zet (5) – Geisha Sund (9) – Evin Boko (8)

Blue Story (13) legutóbb patkolva futott, mert még nem állt készen. A verseny sokat lendített formáján, munkában is sokat javult. Ezúttal patkolatlanul lép pályára, várásra hajtva főszereplő lehet.

Seibella Park (1) megérdemelt győzelmet aratott január 12-én. A ló topformában van és csak kancákkal kell megküzdenie csütörtökön. Partnere Matthieu Abrivard lesz, számíthatunk rájuk.

Trinity Zet (5) számos egészségügyi problémát követően végre visszatalált a helyes útra. Utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, erős mezőnyben lett pénzdíjas negyedik. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Geisha Sund (9) jobb teljesítményt nyújtott január 28-án, mint azt nyolcadik helyezése alapján gondolnánk. Bizonyított már Franciaországban és a svéd formái is ajánlják őt, így csütörtökön mindent a helyére tehet.

Evin Boko (8) utolsó futása csalódás volt. A munkaformái alapján sokkal jobb teljesítményt várhatunk tőle, nem lenne meglepetés, ha az első öt között érne célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!