Szenzációs szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Legyen Tiéd ma is akár 300 millió forint!

2018. 02. 07 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen maximális mezőny áll starthoz, tizennyolc rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Abydos du Vivier (2) – This Is It (17) – Romi Mms (16) – Showmar (1) – Rocket Zet (4)

Abydos du Vivier (2) téli futásaival nagyon elégedettek lehetünk. A 2100 méter fekszik neki, a feltételek pedig ideálisak számára, szerdán a győzelemért csatázhat.

This Is It (17) szép győzelmet aratott január 1-én ugyanezen a pályán és távon. A második soros startpozíció most kicsit megnehezíti a dolgát, de ettől függetlenül az elsőségért küzdhet.

Romi Mms (16)-t összesen ötször hajtotta eddig Franck Nivard és négy pénzdíjas helyezést értek el közösen. A 2100 méteres táv kedvez a kancának és a rövid pihenő is jót tett neki, amit januárban kapott. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Showmar (1) két jó versenyt futott Vincennes-ben és táv is ideális számára. Kifejezetten megbízható ló és a startszáma is kedvező, így szerdán komolyan számolni kell vele.

Rocket Zet (4) több, mint egy hónapja nem lépett pályára, emiatt azonban nem kell aggódnunk. Nem tartozik már a fiatal lovak közé, de jó formában van. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!