Ne szegje kedvedet a hétfő! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 02. 05 – hétfő  – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen maximális létszámú mezőny, azaz tizennyolc ötéves kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dona Nina (6) – Dentella Bella (2) – Dotka de Loiron (1) – Deeva Devol (18) – Dextase Montaval (4)

Dona Nina (6) novemberben fantasztikus új egyéni rekordot ügetve lett második ugyanezen a távon. A felkészítése kiválóan sikerült, kisebb kihagyása miatt sem kell aggódnunk. Ebben a mezőnyben a győzelemért csatázhat.

Dentella Bella (2) jelenlegi hajtójával remek összhangban van, ezt újabb győzelmük is bizonyította. A formája kifogástalan és a rövidebb táv is kedvez neki. Tavaly télen ebben az időszakban kitűnően teljesített, hétfőn is bízhatunk eredményes szereplésében.

Dotka de Loiron (1) eddigi téli teljesítményével elégedettek lehetünk, több értékes helyezést is szerzett. Legutóbb nem volt szerencsés versenye, nem tudott kellőképpen kibontakozni.  Decemberben nagyon meggyőző volt ezen a távon, így hétfőn komoly bizalommal indul.

Deeva Devol (18) decemberben már nyerni tudott ezen a távon. Hétfőn azonban sokat nehezít a feladatán a kedvezőtlen startszám. Ha ezt sikerül áthidalnia, a végső győzelem is az övé lehet.

Dextase Montaval (4) utoljára közel végzett volna, ám sajnálatos módon hibázott. A hátsó lábain összeszedett egy apró sérülést, így hétfőn csak az első lábai lesznek patkolatlanok. A téli-meeting során ez a verseny volt a fő cél vele, eredményes futására számítunk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!