Jöhet a vasárnapi ebéd után 300 + 300 millió forint desszertnek? Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és legyen Tiéd a nyeremény!

2018. 02. 04 – vasárnap  – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny 2850 méter alaptávú, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak, a startnál pedig csupán tizenöten várják, hogy összemérjék gyorsaságukat. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny. Ráadásul ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (13) – Caprice du Lupin (11) – Cho Oyu Vedaquais (5) – Colonel (12) – Christo (4)

Cleangame (13) utolsó futását követően került új istállóba, az említett január 28-i győzelme új idomárját is bámulatba ejtette. A tréningek során nagyon jó benyomást tett rá, véleménye szerint vasárnap az első öt közé várható.

Caprice du Lupin (11) csodálatos győzelmet aratott január 15-én, több külföldi lovat is maga mögé utasítva. A ló továbbra is formában van, Cleangame (13) mögött dobogóra várható.

Cho Oyu Vedaquais (5) utolsó futását célszerű figyelmen kívül hagyni. A ló topon van, a feltételek pedig tökéletesek számára. Franck Nivarddal jobb teljesítményt fog nyújtani, Cleangame (13) és Caprice du Lupin (11) mögött a dobogóra is felférhet.

Colonel (12) két nagyon jó futás után várja a vasárnapi Kincsem+ futamot. Bár Cleangame (13) a legesélyesebb a győzelemre, ő is az első öt közé várható.

Christo (4) fantasztikus formában van. December elején új egyéni rekordot ügetett 2100 méteren, legutóbb pedig 2700 méteren javította meg a két ünnep között elért idejét. Szombaton rendkívül erős mezőnyben kell majd helyt állnia, de egy pénzdíjas helyet elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!