Kis mezőny és hatalmas nyeremény! Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és legyen Tiéd akár 300 millió forint!

2018. 02. 03 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen csupán tizennégyen állnak starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ráadásul ma roppant kedvező a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ble du Gers (14) – Black Jack From (8) – Bora Bora Jiel (11) – Bahamas Quick (10) – Vixel (7)

Ble du Gers (14) csak nemrég került új idomításba. Egy felhozó verseny után megszerezte első közös győzelmüket. Szombaton a 25 méteres térhátrány nehezíti a feladatát, de így is jó esélye van a duplázásra.

Black Jack From (8) ugyan olyan jó formában van, mint a január 9-i győzelme előtt volt. Szombaton patkolatlanul lép pályára, a feltételek pedig ideálisak számára. Ha minden jól alakul, az első öt között fog végezni.

Bora Bora Jiel (11) csodálatos győzelmet aratott január közepén. Csakúgy mint akkor, szombaton is térhátrányból fog futni, de ha megint azt hozza, amit legutóbb láttunk tőle, ismét a főszereplők egyike lehet majd.

Bahamas Quick (10) sokkal jobb ló annál, mint amit az utolsó futásai alapján mutatott Párizsban. A kanca kirobbanó formában van, ehhez kétség nem férhet, bízhatunk eredményes szereplésében.

Vixel (7) január 9-i száma önmagáért beszél, hiszen egy szombatihoz hasonló futamban lett előkelő második. Szombaton nehéz feladat elé néznek a térhátrányból induló lovak, éppen ezért a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!