Kezdd a februárt akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 02. 01 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Be Bop Haufor (5) – Venosc de Minel (15) – Beau de Grimoult (4) – Viking Fromentro (11) – Artiste de Joudes (13)

Be Bop Haufor (5) három győzelmet aratott az elmúlt hetekben. Csütörtökön ismét kedvező feltételek mellett áll starthoz, így ha nem hibázik, újabb sikert is elkönyvelhet.

Venosc de Minel (15) csodálatos teljesítményt nyújtott január 20-án. Nagyon megbízható ló, megérdemelne már egy győzelmet. Remélhetőleg ezúttal összejön a hőn áhított siker, de egy pénzdíjas helyezés is szép lenne.

Beau de Grimoult (4) legutóbb balszerencsés versenyt futott, de a futam nem vett ki belőle sokat. Ezúttal más taktikával, bátrabban fogja hajtója a lovat hajtani, kimondottan jó esélyt képviselnek.

Viking Fromentro (11) legutóbb csak egy felhozóversenyt futott, melynek eredményeképpen felkészülten várja a csütörtöki Kincsem+ futamot. A fordulóstart nem jelenthet számára gondot, várásra hajtva remélhetőleg kamatoztatni fogja remek végsebességét.

Artiste de Joudes (13) legutóbb is jól mozgott, hozzátéve, hogy sokat profitált a január 13-i szerepléséből. A ló topformában várja a csütörtöki futamot, így a térhátrány ellenére is pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.genesdiffusion-etalons.com

Olvass tovább!