Legyen saját versenylovad az ügetőn és a galoppon is!

Nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy saját versenylovad legyen. A Közösségi Szindikátusban ez szinte bárki számára elérhető alacsony havi költségek mellett. A többtagú társaság vesz vagy bérel, tart és versenyeztet egy vagy több lovat. Csupán néhány ezer forintba kerül havonta, amiért cserébe egy semmihez nem hasonlítható élményben részesülsz.
Az ügető után idén angol telivért is futtatunk. Mirtuszt, aki egy Out Loud (GB) – Mirtuszlány származású hároméves mén. Tenyésztője és tulajdonosa a tavalyi tenyésztő champion Telivér Farm Kft., idomárja Kovács Sándor, többszörös champion. Mirtusz tavaly ősszel mutatkozott be, kétszer futott, negyedik és ötödik helyen végzett.
Drukkolj lovadnak családoddal és barátaiddal, nézd a versenyeket a tulajdonosok szektorából a Kincsem Parkban!
Az aktív ügető és galopp versenylovainkon kívül már a tenyésztésbe is belekóstolhatsz, minimális havi költséggel. Kancánk, Pipacsos áprilisi elléstől figyelemmel kísérheted, hogyan válik egy kiscsikóból versenyló.

Friss hírekkel és további lehetőségekkel kapcsolatban tájékozódhatsz a Közösségi Szindikátus Facebook oldalán vagy az alábbi email címen és telefonszámon.
attila.kurucz@kincsempark.hu
Mobil: 06-30-421-1455

Olvass tovább!