Kedden is tovább ügetünk a milliókért! Ma is játssz a TUTI-val és vágd zsebre az akár 300 millió forintot!

2018. 01. 30 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is Vincennes lesz a helyszíne a Kincsem+ futamnak. A 2850 méter hosszú ügetőfutamban tizennyolc kiváló versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kash Brodda (5) – Darling Hornline (7) – Contrée d’Erable (12) – Carina du Parc (18) – Trecciadoro Rex (1)

Kash Brodda (5) Svédországban évjárata legjobb kancái közé tartozik. Ennek fényében már első franciaországi versenyében kiemelkedő teljesítményt várunk tőle.

Darling Hornline (7) korábban korosztálya klasszisai között is ki lett próbálva de nem ért el átütő sikert. A munkaformája lenyűgöző és a párizsi pálya is fekszik neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Contrée d’Erable (12) ősz óta folyamatosan remek teljesítményt nyújt. A kisebb pihenő előnyére várhat, hiszen ellenfele nagy része a téli-meeting végéhez közeledve már fáradhatnak. Csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén végezne.

Carina du Parc (18) hiba nélkül gyakorlatilag mindig az élmezőnyben végez. Ez a verseny mindenképpen kedvező számára, így a külföldi aspiránsok ellenére is a pódiumra várjuk.

Trecciadoro Rex (1) utolsó versenyében rendkívül meggyőző volt és remek kancák ellenében is kitűnt. Kihagyása ellenére is topot futhat, hiszen az idomárja igaz profi. Ellene szól, hogy először lép pályára Párizsban, viszont mellette, hogy patkolatlanul fog futni. Elképzelhető, hogy kedden főszerepet fog játszani.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!