A Prix d’Amérique után sem áll meg az élet, hétfőn is várnak az ügetők és a Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 01. 29 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen kizárólag hétéves kancák állnak starthoz, a mezőny pedig tizenhat indulót számlál. Kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Basic (12) – Bohéme du Juillé (13) – Bise d’Olitro (15) – Bea de Beauval (8) – Black Rain (10)

Basic (12) hibája után kitűnően korrigált a referenciaversenyben. A hosszabb távon még erősebb lehet, patkók pedig nem lesznek rajta, ami még tovább dob a teljesítményén. Várásra fogják hajtani, akár a győzelmet is megszerezheti.

Bohéme du Juillé (13) gyengébb futásai után magára talált, sőt, utoljára új egyéni rekorddal jelentkezett. Ez mindent elmond a formájáról, ha pedig ismételni tud, egyértelműen eredményes szereplését várjuk.

Bise d’Olitro (15) meggyőzően futott legutóbb nyereg alatt. Jótékony hatással volt rá, hogy starthoz állt abban a szakágban. Hétfőn minden adott ahhoz, hogy ismét jól szerepeljen.

Bea de Beauval (8) hasonló mezőnyben is remekül futott január 8-án. A formája kifogástalan, a hétfői verseny előtt pedig nyereg alatt lesz bemelegítve, hogy még jobban felébredjen. Szerencsés verseny esetén a győzelemért küzdhet.

Black Rain (10) döntő momentumban ugrotta el magát az elmúlt héten. A formája ettől függetlenül fantasztikus, ráadásul csak kancákkal néz farkasszemet. Ha problémamentes lesz a verseny, az első ötben van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!