Vasárnap jön Európa legnagyobb ügetőversenye, a Grand Prix d’Amérique! Ne maradj le Te se, játssz Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 3 milliárd forintot!

2018. 01. 28 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Franciaország legmagasabban díjazott ügetőversenye, a Grand Prix d’Amérique lesz az aktuális Kincsem+ futam. A közel száz éves múltra visszatekintő patinás ütközetnek, melyben ötéves és idősebb lovak állhatnak starthoz, Vincennes ad otthont. Az idei mezőny 18 igazi nagyágyút számlál, egy-két kivételtől eltekintve gyakorlatilag a világ jelenleg talpon lévő legjobbjai mérkőznek meg egymással. A 2700 méteres összecsapáson ráadásul 3.000.000.000 forint Szuper Jackpottal, valamint 300.000.000 forint Külön Nyereménnyel kalkulálhatnak a fogadók, így feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (18) – Readly Express (8) – Propulsion (10) – Bird Parker (16) – Bélina Josselyn (9)

Bold Eagle (18) hasonlóan remek formában van, mint tavalyi győzelme alkalmával. Mostanában nem alakultak kedvezően a versenyei, mert korán robbantani kellett. Ezen most változtatnak, így képes lehet rá, hogy sorozatban a harmadik alkalommal is felüljön a trónra.

Readly Express (8) topformában van. Hajtója az utóbbi hetekben a hétköznapokban is sokat foglalkozott vele, tréningjeiben pedig abszolút meggyőző volt. Ha nem lesz semmi gond a verseny során, mindenképpen a dobogóra várható.

Propulsion (10) a tavalyi évben a verseny előtt sérüléssel bajlódott, most azonban zavartalan volt a felkészülése, sőt, az utóbbi hetekben fantasztikusan dolgozott. Megszokott hajtója, Örjan Kihlström fogja hajtani, akivel remek párost alkotnak. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bird Parker (16) kivételes eredményeket ért el a téli-meetingen. Talán még soha nem volt ilyen jó állapotban, egyértelműen topformában van. Nehéz lesz Bold Eagle-t (18) megverni, de ha minden egyezik, erre is képes lehet.

Bélina Josselyn (9) felkészülésével elégedettek lehetünk. Ezúttal patkolatlanul indul, mert így képes a jobb teljesítményre. Speciális szemellenzővel fog futni, csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén végezne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.travnet.se

Olvass tovább!