Kis mezőnnyel száguld a szombati futam! Most még nagyobb az esélyed a 300 millió forint nyereményre! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2018. 01. 27 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenöten állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Treasure Kronos (6) – Uza Josselyn (7) – Une Serenade (2) – Call Me Keeper (5) – Avenir de Blay (15)

Treasure Kronos (6) január 14-i ötödik helyezése is azt bizonyítja, hogy a 2016-os Criterium Continental-ban elért győzelme nem volt véletlen. Hajtója tökéletesen ismeri a lovat, szombaton mindenképpen számolni kell vele.

Uza Josselyn (7) remek hajrájának köszönhetően csodálatos győzelmet aratott december 17-én. Semmit sem bíznak szombaton a véletlenre, első esélyt képvisel.

Une Serenade (2) csodálatos teljesítményt nyújtott a január 13-i verseny utolsó kilométerén. Győzött már a téli-meetingen 2100 méteren, szombaton a 2-es startpozícióból indulva ismét kalkulálni kell vele.

Call Me Keeper (5) munkában szinte repül. Idomárja örült volna, ha starthoz áll a Prix d’Amerique-n, de ez a futam is egy igen magasan jegyzett verseny. Utolsó futásai alkalmával balszerencsés volt, reméljük ezúttal Fortuna vele lesz.

Avenir de Blay (15)-ból csak egy kevés hiányzott egy hete, de több, mint egy hónap kihagyás után ez nem volt váratlan. 2014 óta nem futott ilyen rövid távra, viszont topformában van. Reális esély van arra, hogy dobogóra álljon.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!