Végre eljött a várva várt nap! Kezdődik az ügetőszezon a Kincsem Parkban! Izgalmas versenyek és óriási nyeremények várnak, gyere ki Te is!

Kincsem Park – 2018. 01. 28 – vasárnap– 14.05 – 18:00

Vasárnap ismét megnyitja kapuit a Kincsem Park, a szezon első versenynapján nyolc izgalmas versennyel vár az ügető. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál. A futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn, ami vasárnap a versenyek versenye lesz, a Prix d’Amerique, a nyeremény pedig akár 3 milliárd forint!
Ha a nagy izgalmakban megéheznél, Panoráma Éttermünk fantasztikus fogásai közül, illetve a büfé széles kínálatából válogathatsz.

A napi főverseny az Évnyitó Díj lesz 16:25-kor, öt résztvevővel a pályán. A Turf szerint Rafael Bit (2) a legesélyesebb a győzelemre, de Timoko R.L. (4) is közeli sansz.

A jackpot nyeremények a 6. és a 8. futamban kerülnek kifizetésre.

A nap nyerője Longines. A kitűnő képességű négyéves az első futamban lép pályára. Eddigi három versenyét könnyen nyerte, nehéz elképzelni, hogy bárki is komoly veszélyt jelentsen rá az év első futamában.

Olvass tovább!