Ugorj bele a hétvégébe pénteken a Kincsem+ TUTI-val! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 01. 26 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Pénteken Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3800 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi előfordulhat a befutási sorrendet illetőleg. A mezőny is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calcium (4) – Babalshams (9) – Yo (10) – Rasango (12) – Dont stop Theparty (6)

Calcium (4) mindig ott van az élmezőnyben, de győznie már jó ideje nem sikerült. A ló csodálatos formának örvend és a 68kg is ideális számára, így pénteken az első öt között a helye.

Babalshams (9) hosszabb kihagyás után remek második helyezéssel tért vissza. Kipihente a január 3-i verseny fáradalmait és tökéletes kondiban van. Jó futást várunk tőle.

Yo (10) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk. A várható mély pálya kedvez majd neki és munkában is nagyon jól dolgozik. Pénteken komolyan számolni kell vele.

Rasango (12) január 3-i bukása nagyon elkeserítő volt, szerencsére ő és a lovasa is sértetlenül megúszta az esetet. A ló kiheverte a történteket, jól van, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Dont stop Theparty (6) a tavalyi téli versenyek után nagyon fáradtnak tűnt, így kapott egy hosszabb pihenőt. Augusztusban síkon tért vissza, ahol rögtön győzött is. Egy kisebb sérülést követően január 14-én lépett újra pályára, pénteken beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!