Szerdán kis mezőnnyel vár a Francia Riviéra! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018.01.24 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán is maradunk még Cagnes-sur-Mer-ben a Kincsem+ futamban. A 2925 méteres ügetőversenyen tizennégy hatéves és idősebb, francia tenyésztésű ügetőló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, erős mezőnnyel. Ráadásul rendkívül kedvező a létszám, mindössze tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bakchich (12) – Colonel Bond (1) – Cavalleria (8) – Clif du Pommereux (13) – Volare de Lou (10)

Bakchich (12) január 7-én elért tizedik helyezését érdemes a helyén kezelni, ugyanis a ló nem volt száz százalékos állapotban. A munkaformáival elégedettek lehetünk, magabiztosan várja a szerdai startot.

Colonel Bond (1) nem szokott galoppozni, legutóbb az egyik ellenfele akadályozta őt, ennek tudható be a hibázás. Erős lesz a szerdai mezőny, de egy pénzdíjas helyet mindenképpen elcsíphet.

Cavalleria (8) január 11-én 1:13.6-os kilométerátlagot ügetett 25 méter hátrányból indulva. Ha megismétli ezt a számát, szerdán akár főszereplő is lehet.

Clif du Pommereux (13) január 7-i szereplése csalódás volt, de összességében jó benyomást tett idomárjára. Párizs után a Francia Riviérán próbálnak vele szerencsét, ahol minden adott az eredményes szerepléséhez.

Volare de Lou (10) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, a párizsi ötödik helyezés is azt bizonyítja, hogy a ló topformában van. Két-három olyan ló van a mezőnyben, aki jobb esélyt képvisel nála, de a negyedik-ötödik helyet megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!