Kedden is nyeregbe pattanunk a milliókért! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 01. 23 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden is Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Magari (6) – Highland Dragon (11) – Show Me (7) – Mezidon (14) – As des Flandres (1)

Magari (6) a nagy hendikepben kitűnő versenyt futott, idomárja kipróbálta rajta az ausztrál szemellenzőt és úgy tűnik bevált. Kiváló formáját tekintve kedden komolyan számolni kell vele.

Highland Dragon (11) két magabiztos sikerrel a háta mögött érkezik a keddi megmérettetésre. A táv és a pálya egyaránt mellette szól, nem mellesleg a formája is kifogástalan. Minden adott egy jó eredmény eléréséhez.

Show Me (7) utolsó fellépése nem alakult túl szerencsésen, ennek ellenére győzni tudott. Továbbra is van benne potenciál ezen a szinten, ráadásul kedden a táv is mellette szól. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Mezidon (14) az év végén fantasztikus formákat igazolt. Remélhetőleg ezt a teljesítményt áthozza erre a szezonra is. A hosszabb táv miatt sem kell aggódni, ráadásul a záró munkáját ezen a felületen kapta, így kedden döntős futást várunk tőle.

As des Flandres (1) hosszú kihagyást követően tért vissza november közepén. A formája folyamatosan csiszolódik, ez a táv pedig a kedvencei közé tartozik. Az utazás sem viselte meg, így ott a helye a végelszámolásánál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!