Tarts velünk a hétfőn a tengerpartra a Kincsem+ futamra! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 01. 22 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zangokari (2) – Marathon Man (7) – Vecellio (4) – Miss Mome (1) – Barenton (11)

Zangokari (2) kiváló mezőnyt utasított magam mögé két héttel ezelőtt. Ezen a távon képes a legjobb teljesítményre és a szintetikus borítás is fekszik neki. A starthelye lehetne jobb is, de kedvező verseny esetén főszerepet várhatunk tőle.

Marathon Man (7) pár hete utazott át a Francia Riviérára, hogy akklimatizálódhasson. Képessége alapján ebben a társaságban komoly keresnivalója van. Zavartalan verseny esetén ezt remélhetőleg be is tudja bizonyítani.

Vecellio (4) nagyszerű formában van és a szintetikus felület is mellette szól. Az őszi győzelmei miatt kissé magas súlyt kell cipelnie, ennek ellenére a győzelmet is megszerezheti.

Miss Mome (1) utolsó futása óta tökélesen regenerálódott és kitűnő munkák után fog starthoz állni. Hétfőn mindenképpen számolni kell vele.

Barenton (11) fokozatos javulást mutat, utoljára pedig nyernie is sikerült. Kedvezőek lesznek számára a feltételek, ilyen súlyviszonyok mellett az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!