Finom ebéd, sok pihenés és akár 300 + 300 millió forint nyeremény? Ez a vasárnapi Kincsem+ TUTI! Játssz és legyen szerencséd ma is!

2018. 01. 21 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőlovagláson tizennyolcan várják a startot, hogy összemérjék gyorsaságukat. Izgalmas versenynek ígérkezik, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bilibili (16) – Traders (7) – Draft Life (10) – Bellissima France (18) – Cyprien des Bordes (12)

Bilibili (16) szép győzelmet aratott a Prix de Calvadosban, ráadásul rengeteget profitált a versenyből. Többen patkolatlanul lépnek pályára vasárnap, így sokesélyes futamra van kilátás, de akár a győzelmet is megszerezheti.

Traders (7) utolsó futása kisebb csalódás volt. A vasárnapi megmérettetésre készülvén idomárja többet kért tőle és a ló nagyon jól reagált a terhelésre. Topformában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Draft Life (10) kitűnően mozgott a Criterium Continentalban, ahol alig valamivel maradt le az első helyről. A ló topformában van, a verseny pedig megfelelő lesz számára, így vasárnap jó futást várunk tőle.

Bellissima France (18) az előző szezonban megsérült. Egyelőre nem hozza azt, amit valójában tud, de zárómunkája jól sikerült, így odaérhet a második helyre Bilibili (16) mögött.

Cyprien des Bordes (12) nagyszerűen mozgott január 7-én. Elégedettek lehetünk negyedik helyezésével, figyelembe véve, hogy kissé balszerencsés versenye volt. Vasárnap patkolatlanul fog futni, jó eséllyel pályázik az első öt hely valamelyikére.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!