Egy hideg, januári kedden a forró tea mellé egy Kincsem+ TUTI is garantáltan jó kedvre derít! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 01. 16 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Pau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4000 méteres galopp akadályversenyen tizenhét telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend lehetséges a befutónál. Ne hagyd ki a ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Domperignon du Lys (9) – Argentier (5) – London Whale (3) – Balkan du Pecos (11) – Van Gogh du Granit (6)

Domperignon du Lys (9) fantasztikus teljesítményt nyújtott december 17-én. Ez lesz az első Kincsem+ futama, de könnyen kezelhető telivér, így jó futást várunk tőle.

Argentier (5) nagyszerűen mozgott december 20-án, de lovasa hibája miatt letért a kijelölt pályáról, ami miatt diszkvalifikálták. A ló remek kondiban várja a keddi Kincsem+ futamot, az első háromban a helye.

London Whale (3) bizonyított már ebben a hendikep osztályban, gáton és akadályon is szép sikereket ért el az elmúlt egy évben. Bátor telivér, kedvező feltételekkel várja a keddi startot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Balkan du Pecos (11) jó futásokkal tért vissza decemberben. Versenyről versenyre jön előre, már nagyon közel jár a topjához. A puha és a mély pálya sem okozhat neki gondot, így kedden a főszereplők egyike lehet.

Van Gogh du Granit (6) egy késői telivér, a pau-i remeklése még idomárját is meglepte. A várható mély pálya fekszik majd neki és a táv is ideális számára, így jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!