Már megint hétfő van? Dobd fel a hét első napját akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 01. 15 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny azaz tizennyolc versenyló kéri a fogadók figyelmét. Erős mezőny és izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: M.T.Joinville (2) – Colonel (18) – Caprice du Lupin (12) – Bleu Ciel (14) – Cicero Noa (9)

M.T.Joinville (2) egy csodálatos ló, akit idomárja igen nagyra becsül. A december 29-i futása nagy boldogság volt, hétfőn is hasonló futásra számítunk tőle és a hosszabb táv sem jelenthet számára akadályt.

Colonel (18) keveset futott a téli meetingen, de ez az ideális feltételekkel kiírt futam épp jókor érkezik a programjában. Nem ő képviseli a legjobb esélyt, de egy helyezésre mindenképpen számítani lehet tőle.

Caprice du Lupin (12) csak a tizennyolcadik versenyére készül, de kilenc győzelme és öt dobogós helyezésre miatt idomárja egyik legjobbja az istállóban. Most is topformában van, hétfőn is jó futást várunk tőle.

Bleu Ciel (14) egyre magabiztosabban teljesít, október óta mindig számolni kell vele a fogadóknak. Legutóbb szép győzelmet aratott, de valószínűleg hétfőn még jobban fog futni. A mezőny erős, de a főszereplők egyike lehet.

Cicero Noa (9) topformában várja a hétfői futamot. A külföldi lovak miatt nehéz versenyre számíthat, de jó esélyekkel áll starthoz, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!