Vasárnap Szuper Jackpot nap a Kincsem+ futamban! Ne csak álmodozz a nyereményről, legyen Tiéd akár 3 milliárd forint!

2018. 01. 14 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a „4B”-s versenyek utolsó állomásával, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöten mérik össze gyorsaságukat. A futam első három helyezettje automatikusan kvalifikál a január 28-i Prix d’Amerique-re. Rendkívül izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris akár 3 milliárd forintot nyerhetsz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Readly Express (10) – Bold Eagle (15) – Briac Dark (5) – Carat Williams (7) – Belina Josselyn (11)

Readly Express (10) úgy győzött a Prix Tenor de Baune-ban, hogy csak kilencven százalékos volt. Sokat profitált a december 24-i futásából, a kondíciója egyértelműen jobb lett azóta. Nem futott még ilyen hosszú távra, de munkaformái alapján magabiztosan várja a startot.

Bold Eagle (15) nagy javulást mutatott december 31-én, vasárnap pedig új típusú patkókkal lép majd pályára. Ha minden jól alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Briac Dark (5) szilveszteri harmadik helyezése hajtóját is meglepte. A vasárnapi verseny nagy segítségére lesz neki abban, hogy jobban kiismerje a lovat, de mindenképpen ott a helye az első öt között.

Carat Williams (7) utolsó futása nem a tervek szerint sikerült, így vasárnap ismét futnia kell annak érdekében, hogy biztosan kvalifikálni tudjon a Prix d’Amerique-re. A ló jobb formában van, mint december 24-én, bízhatunk eredményes szereplésében.

Belina Josselyn (11) legutóbbi hatodik helyezése csalódás volt, hiszen a bronzérmet meg kellett volna szereznie. A felkészítése jól sikerült, de vasárnap ismét patkolva lép majd pályára, ami kockázatot jelent.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!