Végre itt a péntek! Kezdd jól a hétvégét, játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 01. 12 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Delloro Vedaquais (12) – Dostoievski (18) – Diable de Vauvert (16) – Super Nice (9) – Goofy Greenwood (7)

Delloro Vedaquais (12) balszerencsés versenyt futott december közepén, de a szilveszteri győzelme kárpótolt minket. Azóta is tartja remek formáját, így pénteken is jó teljesítményt várunk tőle.

Dostoievski (18) csak december közepén tért vissza egy sérülés miatt. Munkában erősebb fokozatra kapcsoltak vele és kifejezetten jól reagált a nagyobb megterhelésre, ezért pénteken jó futást várunk tőle.

Diable de Vauvert (16) utolsó futásaival nagyon elégedettek lehetünk. December 7-én versenyzett utoljára mert nem volt számára ideális futam Párizsban. A ló kirobbanó formában van, ezúttal is számíthatunk rá.

Super Nice (9) tökéletesen debütált Franciaországban, ugyanis ötödik helyen ért célba egy igen erős mezőnyben. A ló formában van és a nagypálya is kedvez neki, így pénteken is pénzdíjas helyen zárhat.

Goofy Greenwood (7) november 29-én  előrébb is végezhetett volna, mint a nyolcadik hely, de balszerencsés versenye volt. A hollandiai és a belgiumi győzelme is bizonyítja, hogy a ló topformában van, így pénteken is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!