Csütörtökön sem mondunk csütörtököt a Kincsem+ futamban! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 01. 11 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön is Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolc ötéves és idősebb ügetőló kéri a fogadók figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Megéri ma is TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tony Gio (18) – Vasco Flower (3) – Coup Droit (14) – Cathy A Quira (2) – Classic Way (4)

Tony Gio (18) remek teljesítményt nyújtott december 17-én, annak ellenére, hogy a futam lefolyása nem alakult számára túl jól. Csütörtökön remélhetőleg gyors verseny lesz, ha minden jól alakul, az első három között fog végezni.

Vasco Flower (3) kitűnő teljesítményt nyújtott december 19-én is. A ló topformában van, a feltételek pedig tökéletesek. Remélhetőleg erős lesz a tempó, a pálya hosszú egyenese pedig fekszik neki.

Coup Droit (14) nagyszerűen futott a Prix de Tenor de Baune futamában, de a pénzdíjas hetedik helyezésre is azt bizonyítja, hogy sajnos nem ér fel a legjobb ötévesekhez. Csütörtökön térhátrány nehezíti a feladatát, viszont topformában van, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Cathy A Quira (2) nagyszerűen mozgott január 4-én. A ló formában van, újabb pénzdíjas helyezést szerezhet.

Classic Way (4) rövid pihenő után lépett pályára január 4-én. Másodjára tovább jöhet előre, a mezőny pedig nem túl acélos, így csütörtökön minden adott az eredményes szereplésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!