Szerdán is száguldanak a lovak a nyereményért! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 01. 10 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen ma is maximális létszám, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig rendkívül izgalmas, hiszen bármi előfordulhat a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Canyon Castelets (6) – Colonel Bond (18) – Aigle Jenilou (16) – Bering (12) – Volcan du Vallon (2)

Canyon Castelets (6) szép győzelmet aratott december 25-én. A ló most is jó formában van és megint patkolatlanul lép pályára. Legfőbb ellenfele Colonel Bond (18) lehet.

Colonel Bond (18) megérdemelt győzelmet aratott január 4-én, a verseny nem vett ki belőle sokat. A 25 méteres térhátrányt ledolgozni soha nem egyszerű, de ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Aigle Jenilou (16) visszatérésével nagyon meg lehetünk elégedve. A ló most már topformában van, ezt mutatja december 31-i szereplése is. A térhátrány miatt nehéz verseny vár rá, de ennek ellenére a győzelmet is megszerezheti.

Bering (12) legutóbb balszerencsés versenyt futott, a formáját azonban nem érheti szó. A 25 méteres hátrány ellenére szerdán eredményes szereplést várunk tőle, ott a helye az első öt között.

Volcan du Vallon (2) az utolsó futását követően erre a versenyre készült. Nem futott még Cagnes-sur-Mer-ben, de minden bizonnyal tetszeni fog neki a pálya profilja. Kedvező feltételek mellett áll starthoz szerdán, számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!