Kellemes keddet kívánunk a Kincsem+ TUTI-val! Legyen szerencséd és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 01. 09 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden ismét Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolc hétéves és idősebb mén illetve herélt csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármi elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Athis Deladou (12) – Boccaccio (15) – Ange de Lune (14) – Balando (13) – Bolide du Guet (5)

Athis Deladou (12) győzelmei után elugrotta magát, ezt a pályát azonban sokkal jobban kedveli. Kedden a győzelemért futhat.

Boccaccio (15) utoljára a verseny középső szakaszában galoppozott, ami tőle igencsak szokatlan. Korábban ennél magasabb kategóriában is letette már a névjegyét, ezáltal kedden ott a helye a végelszámolásánál.

Ange de Lune (14) eddigi téli szezonja kiválóan alakul, legutóbb csak egy kiváló külföldi ló tudta őt megverni. Továbbra is kifogástalan a formája, így kedden a térhátrány ellenére is a frontba várható.

Balando (13) a nyári időszakot követően kissé túlsúlyos volt, ám az utóbbi időben rengeteget javult a kondíciója, ez pedig versenyeiben is megmutatkozik. Tudása alapján főszerepet várunk tőle.

Bolide du Guet (5) utoljára fennakadt egy fáradó ellenfelén, ám még így is nagyszerűen zárkózott fel harmadiknak. Az a futás roppant biztató volt, ráadásul tökéletesen kipihente azt, így ezúttal is a döntőbe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!