Tedd még szebbé ezt a napsütéses, tavaszias vasárnapot! Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 01. 07 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny távja 2100 méter, a mezőny tizennyolc indulót számlál. Izgalmas verseny lesz, ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Afghan Barbes (9) – Caid Griff (3) – Cobra Bleu (8) – Bel Avis (14) – Attacus (4)

Afghan Barbes (9) legutóbb csak az utolsó métereken maradt le az első helyezésről. Vasárnap is jó eséllyel áll starthoz, a 9-es startszám ellenére is a győzelemért küzdhet.

Caid Griff (3) december 24-én elért hatodik helyezésével elégedettek lehetünk. A verseny után kisebb betegséggel bajlódott, de már minden rendben van vele. Pénzdíjas helyezésért küzdhet.

Cobra Bleu (8) remek teljesítményt nyújtott a Prix de Tenor de Baune futamban, annak ellenére, hogy hajtója hibájából galoppozás miatt a befutóban elszálltak az esélyei. 2100 méteren nem rendelkezik ekkora rutinnal, ennek ellenére is jó futást várunk tőle.

Bel Avis (14) könnyű győzelmet aratott a GNT december 3-i fináléjában. A ló nincs száz százalékos állapotban, ezért vasárnap egy pénzdíjas helyben bízva, várásra fogják hajtani.

Attacus (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott december közepén. A nagypálya fekszik neki és a 2100 méter is tökéletes a számára, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!