Vágtass velünk pénteken is! Játssz Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 01. 05 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2500 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Edington (5) – Phedre (14) – Dagobert Duke (7) – Mr Gallivanter (11) – Ice Ken (6)

Edington (5) remek formának örvend és a felkészítése is jól sikerült. Nagy javulásban van, teljesítményével maximálisan elégedettek lehetünk. Pénteken ha minden jól alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Phedre (14) csodálatosan mozgott november 28-án. Megbízható és könnyen kezelhető kanca, pénteken a döntőbe várható.

Dagobert Duke (7) remek formának örvend mostanság. Ami ellene szól, hogy a deauville-i pálya célegyenese igencsak rövid, ennek ellenére jó futást várunk tőle.

Mr Gallivanter (11) fantasztikus formában van, a tréningek során is kiemelkedően teljesít. A tavalyi esztendőben nem termett számára sok babér ezen a szinten, de utolsó formája alapján pénzdíjas helyre várható.

Ice Ken (6) extra formában van. A 2500 méter kicsi rövid neki, de a szintetikus pálya nem okozhat neki gondot, így ezen a szinten is leteheti névjegyét. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.galopponline.de

 

Olvass tovább!