Kis mezőny és nagy nyeremény? Ez a csütörtöki Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 01. 04 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt ötéves, francia tenyésztésű kanca áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Daisy Team (3) – Deesse Saint Bar (13) – Dryade de Chenu (10) – Dame du Ril (9) – Des Nuits d’Amour (11)

Daisy Team (3) szép győzelmet aratott december 6-án. Ezt követően csak a hatodik helyen ért célba, de hiba volna ezen a számán elbírálni. Esélyeként várja a csütörtöki Kincsem+ futamot, ha kijön neki a lépés, a győzelemért fog küzdeni.

Deesse Saint Bar (13) fantasztikusan mozgott december 17-én. Munkában is extra formát mutat és győzött már ezen a pályán. Remélhetőleg csütörtökön ott folytatja, ahol legutóbb abbahagyta.

Dryade de Chenu (10) csalódást okozott a december 20-án elkövetett hibájával. Nem képvisel első esélyt, de ha nem hibázik, csütörtökön pénzdíjas helyre várható.

Dame du Ril (9) bravúros harmadik helyezést szerzett december 17-én, pályafutása első olyan versenyében ahol patkolatlanul lépett pályára. Most is ebben a formációban fog futni, akár a győzelmet is megszerezheti.

Des Nuits d’Amour (11) december 10-én is dobogón végzett volna, ha nem hibázik. 2850 méteren jobb futást várhatunk tőle, mert ez a táv jobban fekszik neki. Az első három hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!