Dobd fel az év első munkanapját! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 01. 02 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2700 méteres fordulóstartos ügetőversenyen tizennyolc francia tenyésztésű, rutinos ló kéri a fogadók figyelmét.
Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Attaque Parisienne (9) – Vanderlov (17) – Astral Viretaute (6) – Ariane de Caponet (16) – Valse Mika (7)

Attaque Parisienne (9) decemberi futásai csalódások voltak. Kedden ideális feltételek mellett áll starthoz, hiszen fiatalabb lovak és külföldi versenytársak sem lesznek a mezőnyben. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Vanderlov (17) utolsó futása sajnos nem sikerült jól, pedig a december 23-i verseny fontos állomás volt számára a téli meetingen. Kedden kedvező feltételek mellett áll starthoz, jó futásra számíthatunk tőle.

Astral Viretaute (6) megérdemelt győzelmet aratott december 2-án. A ló mentálisan és fizikálisan is topon van, így kedden is az első öt közé kerülésért fog csatázni.

Ariane de Caponet (16) nagyszerűen mozgott december 16-án. Kedden ideális feltételekkel áll starthoz, ha minden a tervek szerint alakul, ismét a győzelemért fog küzdeni.

Valse Mika (7) ismét topformában van, legutóbb csak a balszerencse miatt maradt le a harmadik helyezésről. Kedden is ott a helye az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://s1.lprs1.fr

Olvass tovább!