Boldog Új Évet Kívánunk akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz az év első napján is a Kincsem+ TUTI-val és legyen szerencséd egész évben!

2018. 01. 01 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Újév első napján is Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhét francia tenyésztésű versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig tartogat meglepetéseket, bármi előfordulhat a befutásnál. Megéri az Új Évet is Kincsem+ TUTI-val kezdeni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Babylon Seven (17) – Bon Jenilou (12) – Bill Bonnetiere (3) – Bon Grain Tivoli (4) – Belle du Matin (5)

Babylon Seven (17) eddigi pályafutását sérülések árnyékolták be, mostanra azonban minden rendben van vele. Ezt bizonyítja decemberi második helyezése és győzelme is. A 25 méteres hátrány miatt most nehezebb dolga lesz, mint legutóbb, de hétfőn így is főszereplő lehet.

Bon Jenilou (12) szép győzelmet aratott december 21-én és azóta is tartja jó formáját. Hétfőn fantasztikus feltételek mellett áll starthoz, patkolatlanul a győzelmet is megszerezheti.

Bill Bonnetiere (3) október óta nagyon stabil teljesítményt nyújt, november 21-i győzelme pedig azt bizonyítja, hogy a vincennes-i pálya sem okozhat neki gondot. Hétfőn várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Bon Grain Tivoli (4) utolsó futása nem a tervek szerint sikerült, ha kijött volna neki a lépés, a második helyet is megszerezhette volna. Hétfőn jó futásra számíthatunk tőle.

Belle du Matin (5) remek teljesítményt nyújtott a vidéki pályákon, legutóbbi harmadik helyezése még idomárját is meglepte. Hétfőn Eric Raffinnel a sulkyban jó esélyekkel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!