Búcsúzz 2017-től akár 3 milliárd forint nyereménnyel a zsebedben! Szilveszteri Szuper Jackpot a Kincsem+ futamban!

2017. 12. 31 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Az év utolsó napján Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A „4B”-s ügetőversenyek harmadik állomásán, a 2100 méter hosszú Grand Prix de Bourgogne-n tizenheten mérik össze gyorsaságukat. A futam első három helyezettje automatikusan kvalifikál a január 28-i Prix de Amerique-re.
Izgalmas verseny lesz, ráadásul a nyeremény ma 3 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (7) – Propulsion (6) – Belina Josselyn (2) – Bird Parker (8) – Lionel (1)

Bold Eagle (7) legutóbb balszerencsés versenyt futott, ha csak rajta múlik, megnyeri a december 10-i összecsapást. Vasárnap további javulást várhatunk tőle, zavartalan körülmények közepette a győzelemért kell küzdenie.

Propulsion (6) nagyon jól szerepelt december 10-én, még idomárját is meglepte remek teljesítményével. Még mindig nincs száz százalékos állapotban, de egyértelmű, hogy vasárnap azért áll starthoz, hogy kvalifikáljon a Prix de Amerique-re.

Belina Josselyn (2) nagyszerűen zárkózott a legutóbbi verseny befutójában. Vasárnap ismét patkolva lép pályára, de néhány gyorsmunkával sikerült a lovat „felébreszteni”. Az első három között a helye.

Bird Parker (8) szép győzelmet aratott december 10-én, Bold Eagle-t (7) megelőzve a célegyenesben. Ő már kvalifikált a januári nagyversenyre, ennek ellenére vasárnap is az első öt között a helye.

Lionel (1) sokat profitált a december 10-i versenyből. A futam után Párizstól északra készült, mert túl meleg volt számára a hőmérséklet. Vasárnap tulajdonosa, Göran Antonsen fogja hajtani, startszámuk alapján bármi megtörténhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!