Már nincs sok hátra ebből az évből, használd ki és játssz ma is a TUTI-val! Nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 30 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes-ból jelentezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú ügetőversenynek tizenöten vágnak neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Nagyon kedvező ma a létszám is, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alfas da Vinci (15) – Call Me Keeper (13) – Aufor de Mire (7) – A Nice Boy (6) – Arthuro Boy (8)

Alfas da Vinci (15) nagyszerűen mozgott a december 17-i Kincsem+ futamban. Ez lesz az első olyan futama, amikor nem idomárja fogja hajtani, de Björn Goopot nem kell bemutatni a fogadóknak. Esélyes a győzelemre.

Call Me Keeper (13) istállótársaival ellentétben szerencsére nem küszködik egészségügyi problémával, ezért indulhat a szombati versenyen. Visszatérésével elégedettek lehetünk, további javulásra számítunk tőle.

Aufor de Mire (7) jobban futott a GNT döntőjében, mint azt kilencedik helyezése mutatja. Még mindig nincs száz százalékos állapotban, de a feltételek kitűnőek számára, így az első öt közé várható.

A Nice Boy (6) háromszor állt starthoz a pihenője után, a versenyekből sokat profitált. A feltétek ideálisak számára és a ló közelít a legjobbjához, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Arthuro Boy (8) pénzdíjas hetedikként zárt a GNT döntőjében. Munkájában tovább javult, most már topformában van. Könnyen kezelhető, jó fejű ügetőló, akinek szombaton ott a helye az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!