Az év utolsó péntekén is játssz a Kincsem+ TUTI-val! Legyen Tiéd ma is akár 300 millió forint nyeremény!

2017.12.29 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futammal. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenynyolc hatéves mén és herélt kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Suricato Jet (3) – M.T. Joinville (17) – Michelangelo As (7) – Spirit Real (6) – Eldrick Boko (12)

Suricato Jet (3) remekül mozgott az utolsó versenyében. A hosszabb távok fekszenek neki, de a ló optimális formában van, így pénteken ott a helye az első három között.

M.T. Joinville (17) egy remek képességekkel megáldott ügető, aki december 8-án érkezett Franciaországba. Magabiztosan várja a pénteki futamot, a vincennes-i nagypálya sem okozhat neki gondot.

Michelangelo As (7) december 13-i szereplésével elégedettek lehetünk, rengeteget profitált abból a futásból. Pénteken a feltételek kitűnők számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Spirit Real (6) kissé fáradtnak tűnt az utolsó futásai alkalmával, ezért pihenőt kapott. Erre a futamra készült, munkában nagyon jól dolgozik. Pénteken minden feltétel ideális számára, az első öt közé várható.

Eldrick Boko (12) jól mozgott első francia fellépésén, ezért kár, hogy hajtója hibájából kiszállt a versenyből. Pénteken számíthatunk rá, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!