Dobd fel ezt a borongós, esős csütörtököt! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 28 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ból jelentekzik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen hat-, hét- és nyolcéves kancák állnak starthoz, a mezőny tizenhat indulót számlál. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bauloise Haufor (11) – Easytowin (8) – Barbue (15) – Ardente du Clos (13) – Riviera As (1)

Bauloise Haufor (11) két szép győzelmet aratott már a téli meetingen. Sokkal nyugodtabb már, mint korábban volt, de még mindig odafigyelést igényel hajtása. Csütörtökön kedvező feltételek mellett áll starthoz, ismét a győzelemért küzdhet.

Easytowin (8) fantasztikusan mozgott december 22-én, munkában pedig további javulást mutat. Csak hat nap telt el előző versenye óta, de olyan remek formában van, hogy nem volt kérdés itt is indítani. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Barbue (15) kedvező beállításból várja a csütörtöki Kincsem+ futamot. Várásra lesz hajtva, ez lehet majd számára a kifizetődő taktika. Patkolva lép pályára, de ennek az ő esetében nincs nagy jelentősége, jó futást várhatunk tőle.

Ardente du Clos (13) december 13-án komoly javulást mutatott, de több is rejlik még benne. Csütörtökön Jean-Michel Bazire lesz a partnere, az első öt között végezhetnek.

Riviera As (1) nagyon jól futott legutóbb. Megint várásra lesz hajtva, de ezúttal hajtója jobb startot szeretne venni, hogy közelebb tudjon helyezkedni a fronthoz. Bátor és kemény ló, akire szinte mindig számíthatunk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!