Akár munkába mész szerdán, akár szabadságon vagy, játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és legyen Tiéd a 300 millió forint nyeremény!

2017.12.27 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méteres galopp gátversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sun Zephir (8) – Intrinseque (6) – Mondieu (9) – Lamigo (4) – Sunday Royal (5)

Sun Zephir (8) december 13-án harmadik helyen ért célba, pedig balszerencsés versenyt futott. Topformában van, így esélyesként lép pályára, ráadásul szerdára esőt jósolnak, ami előnyére válhat.

Intrinseque (6) megérdemelt győzelmet aratott december 18-án, ám most magasabban áll a skálán és a mezőny is erősebb lesz. A várható puha talaj növeli az esélyeit, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Mondieu (9) utolsó futásával elégedettek lehetünk, két rosszul sikerült verseny után öröm volt negyedik helyen látni. Szerdán remélhetőleg megismétli ezt a formáját, vagy rátesz még egy lapáttal.

Lamigo (4) kifejezetten kedveli a cagnes-sur-mer-i pályát, amit december 13-i győzelme is bizonyít. Sikerei miatt 4kg büntetéssel áll starthoz, de amennyiben kellően puha vagy mély lesz a futófelület, ismét az első öt között végezhet.

Sunday Royal (5) októberben került idomárja istállójába, az eddig látottak alapján jó benyomást tett rá. Legutóbb magabiztos győzelmet aratott és most is jó formának örvend, amivel áthidalhatja a rutintalanságát. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!