Mi lehetne jobb a halászlé és a bejgli mellé, mint 300 millió forint? Játssz és nyerj ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 12. 25 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenynek tizenheten vágnak neki. Nemzetközi mezőny lesz, izgalmas versenynek ígérkezik. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Spartan Kronos (14) – Auch (16) – Global Respons (2) – Bily de Guériniére (8) – Bel Air (5)

Spartan Kronos (14) még nem állt készen arra, hogy a legjobbak között kitűnjön, ettől függetlenül kiváló felkészítő versenyként szolgált erre a futamra. Ebben a társaságban a győzelmet is megszerezheti.

Auch (16) utoljára rendkívül szerencsétlen volt. Továbbra is a legjobbját tudja, ennek fényében előzetesen első esélyese a hétfői futamnak.

Global Respons (2) legutóbb nem tudott kellőképpen kibontakozni, többre is képes lehetett volna. Azóta folyamatosan jól dolgozik, hétfőn pedig patkolatlanul fog indulni. Zavartalan verseny esetén a győzelemért csatázhat.

Bily de Guériniére (8) remekül futott legutóbb, ráadásul maradt is benne, idomárja ezért is merte rövid időn belül újra indítani. November végén hasonló mezőnyt utasított maga mögé, formája pedig kifogástalan. Jó futásra számíthatunk tőle.

Bel Air (5) fantasztikus formában győzött 2100 méteren. A hosszabb távval nem lehet problémája, ezt már korábban bebizonyította. Patkolatlanul áll hétfőn starthoz, van esélye a duplázásra is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!