Szeretnél a Karácsonyfa alá 3 milliárd forintot? Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val és nyerd meg a Szuper Jackpotot!

2017. 12. 24 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam, mely az ötévesek egyik legnagyobb erőpróbája, a Prix Ténor de Baune lesz. A 2700 méteres verseny győztese automatikusan kvalifikálja magát a Prix de Amerique-re. A mezőny mindössze tizenöt indulót számlál, melyben több kategóriás világrekorder is starthoz áll. Izgalmas verseny lesz és csupán tizenöt lóból kell ötöt eltalálni ahhoz, hogy nyerj akár 3 milliárd forintot! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Readly Express (13) – Twister Bi (14) – Carat Williams (12) – Charly du Noyer (11) – Wild Honey (15)

Readly Express (13) számára természetesen a Prix de Amerique a fő cél. Mielőtt elutazott Franciaországba, lenyűgöző stílusban dolgozott, de Normandiában is bombaformát mutatott. ha zavartalan lesz a versenye, a győzelmet is megszerezheti.

Twister Bi (14) szeptemberben elképesztő formát igazolt, közel járt ahhoz, hogy Bold Eagle-t is utolérje. Azóta világrekordban győzött Amerikában, bár azóta nem futott, de ha már elsőre toppal jelentkezik, a győzelemért küzdhet.

Carat Williams (12) legutóbb az első két kilométer alatt nem a tőle elvárható módon ment, valószínűleg túl kemény volt neki a pálya. Kisebb sérülést is összeszedett, amit szerencsére azóta teljesen ki tudott pihenni. Azóta fantasztikusan dolgozik, első lábra patkolva bízhatunk eredményes szereplésében.

Charly du Noyer (11)  legutóbb a legjobb öreg lovak ellen nyolcadikként végzett, bár kicsit előrébb is jöhetett volna. A téli meeting során ez az egyik legjobb versenye, hiszen legkiválóbb évjárattársaival kell megmérkőznie. Tudása alapján jó futást várhatunk tőle.

Wild Honey (15) istállójának egyik leggyorsabb lova, ehhez azonban szükséges jól beosztani az erejét. Amennyiben Franck Nivard eltalálja a hajtást, az utolsó kétszáz méteren bármire képesek lehetnek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!