Miközben sül a mézeskalács, pont van időd egy Kincsem+ TUTI-t játszani! Legyen Tiéd ma is akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 12. 23 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ben a Kincsem+ futamban. A 2700 méteres ügetőversenyen maximális létszámmal, nyolcéves és idősebb versenylovak állnak starthoz, hogy összemérjék erejüket. Erős mezőny lesz, izgalmas versenynek ígérkezik. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Unbridled Charm (12) – Vanderlov (3) – Violine Mourotaise (7) – Venosc de Minel (6) – Vénus de Bailly (13)

Unbridled Charm (12) augusztus óta pazarul teljesít. Két utolsó versenyében egyaránt kitűnt, ráadásul mikor ötödik lett, nem volt útja a befutóban. Esedékes már a sikere, a futam legnagyobb favoritja.

Vanderlov (3) utoljára a GNT fináléjában állt starthoz, ahol még közelebb végezhetett volna, ha kicsit szerencsésebb. Ezúttal nagyszerű feltételek mellett áll starthoz és csak belföldi lovakkal kell megmérkőznie. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Violine Mourotaise (7) megmutatta fantasztikus képességét a GNT fináléjában. Amennyiben zavartalan lesz a versenye, főszerepet várunk tőle.

Venosc de Minel (6) halványabb formáját követően kiváló időt ügetett. Ez a verseny roppant kedvezőnek tűnik számára, ráadásul hajtója tökéletesen ismeri őt, ami alapján döntőbe várjuk.

Vénus de Bailly (13) utoljára kiváló versenyt futott. Ezúttal sokkal kedvezőbben számára a feltételek, hiszen vele egykorú vagy idősebb lovakkal kell megmérkőznie. Az első három hely valamelyikén érhet célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!