Megvettél már mindent Karácsonyra? Ha nem, játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot! Garantáltan lesz miből vásárolnod!

2017. 12. 22 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen kizárólag rutinos kancák mérik össze gyorsaságukat, a mezőny tizennyolc indulót számlál. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Trinity Zet (18) – Babylone Seven (12) – Barbarella (6) – Bora Bora Jiel (10) – Baraka de Bougy (13)

Trinity Zet (18) nemrég érkezett meg Franciaországba. Munkáiban jó formát mutat, de még nem annyira éles mint amikor áprilisban Afghan Barbes és Carabinieri mögött harmadik helyen végzett. A feltételek nagyon kedvezőek számára, csalódás lenne, ha nem a dobogó valamelyik fokán végezne.

Babylone Seven (12) egészségügyi problémák miatt szinte az egész szezont kihagyta. Visszatérése utáni második startjára azonban már szédületes formát igazolt. Ezúttal is kedvezőek számára a feltételek, a győzelemért harcolhat.

Barbarella (6) legutóbbi fellépésén elugrotta magát, ám ez nem feltétlenül önhibájából történt. Rendkívül hosszú végsebességgel rendelkezik, így ha pénteken kellően gyors lesz a verseny, mindenképpen kalkulálni kell vele.

Bora Bora Jiel (10) december elején biztos másodikként ugrotta el magát. Tréningjei során folyamatosan kirobbanó formát mutat, a pályát pedig kedveli. Ha hiba nélkül körbemegy, mindenképpen döntős futást várhatunk tőle.

Baraka de Bougy (13) legutóbb nem futott szerencsés versenyt, képes lett volna arra, hogy helyezést szerezzen. Remélhetőleg pénteken jobban alakul majd számára a futam, akár nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!