Már csak egy nap és itt a téli szünet! Addig is játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj csütörtökön is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2017. 12. 21 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendnél. Kedvező lesz a létszám is, csupán tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és már nyersz is! Megéri ma is TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bea Thoris (6) – Bambina Fortuna (10) – Bariane James (15) – Berkane (4) – Arythmie du Trio (16)

Bea Thoris (6) legutóbb ugyanezen a pályán negyedikként ért célba, de az utolsó kanyarban hajtója hibázott egyet. Azóta erre az ütközetre készül, munkaformái kielégítőek. Patkolatlanul fog futni, élről indulva bízhatunk eredményes szereplésében.

Bambina Fortuna (10) fantasztikus évet fog zárni, hiszen hat győzelméből négyet idén szerzett. Ráadásul októberben Cabourg-ban is sikerült nyernie, igaz, most térhátrányról kell indulnia. Ez valamelyest bonyolít a dolgán, de ettől függetlenül döntős futást várhatunk tőle.

Bariane James (15) hosszabb kihagyása után erősebb mezőnyökben is nagyszerűen helyt állt. Ellene szól, hogy jobb kézre többször lemaradt, ugyanakkor képességei alapján a favoritok egyike lehet.

Berkane (4) némi csalódást okozott legutóbb, ugyanis előrébb kellett volna végeznie. Csütörtökön a mezőnyt nézve komoly esélye van akár a végső siker megszerzésére is.

Arythmie du Trio (16) a hónap elején könnyű győzelmet aratott. Nem lesz könnyű térhátrányról felvenni a harcot az élről fordult lovakkal, ennek ellenére kitűnő formája miatt bízhatunk jó futásában.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!